Фермент для зернових браг
Рідкий фермент NSP Master призначений для виробництва зернової браги високої якості. Підходить для сусла на основі пшениці, житла, кукурудзи, тритикале.
Професійно підібраний склад концентрованої рідини з вмістом целюлазу та корисних ферментів сприяє зменшенню в'язкості сусла та покращення якості ферментації.
Завдяки розкладанню некрохмальних сахаридів (целюлози, геміцелюлоза і т.п) втрачається в'язкість сусла і значно покращується показних виходу спирту. А позитивний вплив на ферментація сприяє кращій якості готового продукту.
Рекомендації з застосування ферменту для зернового сусла
ДОЗУВАННЯ: 1 мл на 10 кг солоду/зерна. Добавляти перед ферментаційним процесом
ТЕМПЕРАТУРА: рекомендована від 30°C до 70°C
Термін зберігання 2 роки від дати випуску, вказаної на упаковці.