Зернові дріжджі Хот Род Eco Koji
ДОЗУВАННЯ: 12 г на 1 кг зерна. Упаковка 300 г розрахована на 25 літрів браги:
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: 26-35 С.
ТРИВАЛІСТЬ БРОДІННЯ: 15-21 день.
Рекомендації застосування дріжджів для зернової браги Еко Когі
- Борошно/дрібно перемелене зерно залити водою в співвідношенні 4 л на 1 кг. Регулярно перемішувати до нагрівання до 90 С. Залишити охолоджуватись до 32 С.
- Додати дріжджі в співвідношенні 12 г на 1 кг зернового продукту. Добре перемішати. Залишити брагу на ферментацію під гідрозатвор на 2-3 тижня.
- Для кращого бродіння в перші 3 дні рекомендуємо перемішувати брагу двічі на добу.
Hot Rod ECO-Koji можна застосовувати в холодній і гарячій схемі. Незалежно від обраної схеми, вони забезпечують стабільний процес ферментації і високу якість продукту.