• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Альфа-амілаза Hot Rod a-Amylase (5г)

Код товару: A15

Ціна
49 ₴
У наявності
Виробник:
Вага
5 г
Дивитися всі характеристики

Фермент альфа-амілаза

Грибковий фермент Альфа-амілаза призначений для експлуатації в приготуванні зернових дистилятів. Упаковка 5 грамів розрахована для домашнього невеликого виробництва - на 5 кг зерна. Завдання a-Amylase полягає в розщепленні α-1,4-зв'язків желатинізованого крохмалю і переробленні на більше прості елементи (на мальтодекстрини, олігосахариди та мальтозу). 

Характеризується стійкістю і високою продуктивністю при перепаді температур, в тому числі низьких, що позитивно відображається при виготовленні дистилятів.

Рекомендації застосування

ДОЗУВАННЯ: 5 г на 5 кг зерна

ТЕМПЕРАТУРА АКТИВНОСТІ: 30-60°С.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ: 1 рік з моменту виготовлення (вказано на упаковці).

Покрокова інструкція

  1. Підігрійте воду до 85-95 °C.
  2. Висипте подрібнений солод в пропорції 1 кг на 3,5-4 л рідини. Добре перемішайте.
  3. Підігрівайте суміш до температури 95°C протягом години. Постійно перемішуйте.
  4. Залиште на охолодження до t 55-60 °C. Після чого добавте фермент і перемішайте.
  5. Охолодіть затор до 30°C. Висипте дріжджі.
  6. Залиште на ферментацію на 2-7 діб згідно інструкції на дріжджовій культурі.


 

Характеристики
Характеристики
Упаковка саше
Характеристики настоянки
Вага 5 г
Характеристики
Вид браги зернова
Виробник Hot Rod
Країна виробник Україна
Форма сухі
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Теги: фермент