• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Альфа-амілаза A-amylase, 100 г

Код товару: A10

Ціна
79 ₴
У наявності
Виробник:
Вага
100 г
Дивитися всі характеристики

Альфа-амілаза

Фермент Альфа-амілаза розроблений для приготування зернових дистилятів. Він вступає в реакцію з желатиновим крохмалем, розщеплює α-1,4-зв'язки і перетворює в мальтодекстрини, олігосахариди і мальтозу. Його унікальність в тому, що він активно функціонує навіть при низькі температурі.

Інструкція застосування ферменту альфа-амілаза

ТЕМПЕРАТУРНИЙ ДІАПАЗОН: оптимальний 30 до 60°С.

Оптимальний діапазон: рН від 5 до 6

Дотримуйтесь рекомендацій, вказаних на упаковці. Або на сайт Пивна хата ЮА:

  1. Підігрійте воду до 85-95 °C. До кипіння не доводити.
  2. Подрібнений солод висипте у воду в пропорції 1 кг на 3,5-4 л.
  3. перемішайте
  4. Протягом години підтримуйте температуру на рівні 95-98 °C. Постійно перемішуйте.
  5. Залиште для охолодження до 55-60 °C.
  6. Висипте фермент і перемішайте.
  7. ​Залиште охолодитись до 30°C після чого додайте дріжджі.
  8. Ферментація триватиме 2-7 днів

Термін придатності 2 роки від дати виготовлення (вказана на упаковці)

 

Характеристики
Характеристики
Упаковка дой-пакет
Характеристики настоянки
Вага 100 г
Характеристики
Вид браги зернова
Виробник Hot Rod
Країна виробник Україна
Форма сухі
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук