Альфа-амілаза
Фермент Альфа-амілаза розроблений для приготування зернових дистилятів. Він вступає в реакцію з желатиновим крохмалем, розщеплює α-1,4-зв'язки і перетворює в мальтодекстрини, олігосахариди і мальтозу. Його унікальність в тому, що він активно функціонує навіть при низькі температурі.
Інструкція застосування ферменту альфа-амілаза
ТЕМПЕРАТУРНИЙ ДІАПАЗОН: оптимальний 30 до 60°С.
Оптимальний діапазон: рН від 5 до 6
Дотримуйтесь рекомендацій, вказаних на упаковці. Або на сайт Пивна хата ЮА:
- Підігрійте воду до 85-95 °C. До кипіння не доводити.
- Подрібнений солод висипте у воду в пропорції 1 кг на 3,5-4 л.
- перемішайте
- Протягом години підтримуйте температуру на рівні 95-98 °C. Постійно перемішуйте.
- Залиште для охолодження до 55-60 °C.
- Висипте фермент і перемішайте.
- Залиште охолодитись до 30°C після чого додайте дріжджі.
- Ферментація триватиме 2-7 днів
Термін придатності 2 роки від дати виготовлення (вказана на упаковці)