Дріжджі для віскі Whiskey Single Strain
Штам віскарних дріжджів Whiskey Single Strain призначений для виробництва бурбону та віскі з глибоким збалансованим смако-ароматичним профілем. Експлуатуються в домашньому і промисловому виробництвах дистилятів. Це нова розробка українського виробництва, яка завдяки своєму швидкому бродінню і якісному кінцевому результату швидко набула розголосу і визнання серед винокурів.
У склад входить дріжджова культура Saccharomyces cerevisiae і глюкоамілаза, яка сприяє перетворенню глюкози на дрібні мікроелементи для покращення ферментації.
Рекомендації з застосування віскарних дріжджів Whiskey Single Strain
ДОЗУВАННЯ: упаковка 23 г на 25 л зернового сусла.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: 22-27°C
ТРИВАЛІСТЬ ФЕРМЕНТАЦІЇ: 3-6 діб.
Покрокова інструкція
- Охолодіть сусло і рівномірно розсипте на поверхні дріжджі. Залиште на 15 хвилин.
- Ретельно перемішайте
Термін зберігання 2 роки з дати виготовлення (вказана на упаковці).