Дріжджі Спіріт Ферм 24
Турбо дріжджі Spirit Ferm 24 для цукрової браги. Завдяки спеціальному складу дріжджів, вітаміни, мікроелементів і підживлюючих компонентів створюють середовище для максимально швидкого збродження сусла – всього за 24 години. Розраховані на 25 літрів браги.
Рекомендації застосування турбо дріжджів Spirit Ferm 24
ДОЗУВАННЯ: залежить від очікуваного результату:
- 6 кг цукру зброджує 24 год – 15% міцності
- 8 кг переробляється 5 діб – 17% міцності
- 9-10 кг цукру ферментуються тиждень – 20%.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: Оптимальна 22-24°С – забезпечить хорошу міцність алкоголю. Для отримання високої міцності рекомендуємо дотримуватись температури 25-29°С.
ТРИВАЛІСТЬ БРОДІННЯ: 1-7 днів (залежно від температури і кількості цукру)
Покрокова інструкція
- Зробіть сироп. Для цього у 15 л теплої води розчиніть цукор.
- Долийте воду до загальної кількості 25 літрів
- Температура води повинна бути 25°C. Висипте дріжджі і ретельно перемішайте.
- Залиште на бродіння.