Дріжджі винні Лалвін
Купити винні дріжджі Лалвін рекомендуємо для приготування сидра, білого, червоного, рожевого вина. Також підходить для виробництва квасу та медовухи.
Інструкція застосування винних дріжджів Lalvin
ДОЗУВАННЯ: продукти бродіння – 25-40 г/гл. Необзідна кількість дріжджового продукту залежить від загального вмісту цукрів в суслі та від санітарного стану обладнання.
- Проведіть регідрацію у воді t 40°С. Співвідношення 1 до 10. При використанні GoFerm збільшіть співвідношення: 1 до 20.
- Залиште сухі дріжджі Лалвін настоюватись у воді протягом 20-30 хвилин. Періодично помішуйте, щоб уникнути утворення скупчення згустків.
- Додайте в сусло.
УВАГА!
- Максимально допустимий час регідрації 45 хвилин.
- Температура сусла і дріжджової суміші не повинна перевищувати 10 °С
- Регідрацію дріжджів проводити лише в чистій тарі.
- Регідрацію у суслі не робити.