Винні дріжджі Спіріт Ферм Ароматік Вайн
Дріжджі Spirit Ferm Aromatic Wine Complex спеціально розробоені для домашнього приготування ароматного смачного вина. Розраховані на 25-50 літрів. також застосовуються у промислових виробництвах.
Особливості винних дріжджів Spirit Ferm Aromatic
- покращують ароматику вина
- позитивно впливають на інтенсивність фруктового напою
- алкогольна толерантність 15-16-%
- забеспечують виготовлення прозорого ароматного вина.
У склад входять дріжджі Saccharomyces cerevisiae, підживлення, вітаміни групи B, пектолітичний фермент.
ДОЗУВАННЯ: упаковка 40 г на 25-50 л сусла
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна 20-25°C.
Покрокова інструкція
- Помістіть фрукти/ягоди у ферментер
- Підготуйте сироп з води та цукру (згідно рецепту для вина)
- Добавити охолоджений сироп і дріжджі в фруктове сусло t 25-30°С
- Ретельно перемішайте.
Активний ферментаційний профес розпочнеться приблизно через 24 години.
Після приготування рекомендується залишити алкоголь на відпочинок хача би на пару днів. Проте для повноцінного розкриття ароматики дозрівання повинно тривати приблизно пів року. За цей час напій облагородиться і за смако-ароматичним профілем перевершить багато винних брендів, пропонованих на магазинних прилавках.