Дріжджі для сидра Coobra Cider
Винний штам Кобра Сидр призначений для ферментації сидру та ігристих вин. Виготовлені на основі відомого французького штаму Saccharomyces Cervisie. Розрахований на переробку 25 літрів браги. Активне бродіння починається через 12-24 години. Одним з найоптимальніших видів сировини для цієї дріжджової культури є виноград. На ньому виходять дуже смачні напої з прекрасним смако-ароматичним профілем дорогих елітних вин.
В склад входять дріжджі, мікроелементи, вітаміни, підживка.
Особливості винних дріжджів Кобра Сідр
- Швидке зброджування.
- Бродіння проходить чисто, без піноутворення.
- Витримує широкий температурний діапазон бродіння
- Може застосовуватись для виробництва вина та всіх видів сидру.
- Має низький вміст азоту та високу стійкість до СO2.
- Ароматичні властивості вихідного матеріалу зберігаються на максимальному рівні.
- Кінцевий продукт має фруктовий смак.
- Надають сидру приємний сухий післясмак
- Аромат збалансований, глибокий і приємний. Висока температура ферментації сприяє високому виділенню фруктового запаху.
Інструкція застосування винних дріжджів для сидру
ДОЗУВАННЯ: упаковка на 25 л сусла
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: допустима 15°С - 30°С. Оспитамаль 22-27°С
- Дріжджову культуру висипте в склянку з водою температурою 22-25 °С. Залиште на півгодини.
- Ретельно перемішайте і перелийте в загальне сусло.