Спиртові турбо дріжджі Hot Rod Fruit
Унікальна розробка фруктових дріжджів для поціновувачів ефктивного просесу бродіння і високої якості кінцевого продукту. Секрет штаму виробником не розголошується. Але результат дійсно вражає.
Основні складники – це дріждьова культура і спеціальні ферменти.
Особливості фруктових дріжджів Хот Род Фрут:
- Висока органорептика
- Показують високу самоосвітлюваність після бродіння
- Не створюють піну в процесі ферментації
Інструкція застосування
ДОЗУВАННЯ: упаковка 60 г на 25 л фруктової браги
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна 22-25 °С. Допустима 20-35 °С.
ТРИВАЛІСТЬ ФЕРМЕНТАЦІЇ: 4-7 днів – залежить від кислотності.
ХотРод Фрут можна застосовувати на заторі з фруктів або фруктовому соці.
- 25 літрів фруктоовго затору або соку підігрійте до температури 25-30 °С.
- Дріжджі висипте в сусло і перемішайте.
- У випадку браги на фрутах залиште бродити на 4-5 діб. Ферментація браги на соці триватиме 4-7 днів.