Винні дріжджі Aromatic Wine Complex
Винні дріжджі Алкотек Ароматік Комплекс здатні переробити 25-30 літрів фруктового або ягідного сусла. В їхньому складі міститься спеціальна активна дріжджова культура, підживлювальні елементи, вітаміни, мікроелементи, ферменти. Це продукт преміум класу, який має ряд переваг над другими турбо дріжджами для фруктової браги.
Особливості дріжджів для вина Aromatic Wine Complex
- швидкий ферментаційний процес
- не потребують регідрації.
- не вибагливі до температури зброджування.
- не потребують додаткових ферментів
- сприяють покращенню кольору вин, роблять його більш прозорим
- сприяють виробленню приємного винного аромату.
- покращують смакові якості сировини
Рекомендації використання винних дріжджів Aromatic Wine Complex
ДОЗУВАННЯ: упаковка 40 г на 25-30 л види
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна 17-25 °C. Мінамально допустима 15°C. Максимальна 30°C.
ТРИВАЛІСТЬ ФЕРМЕНТАЦІЇ: залежить від сировини
Покрокова інструкція
- Бродильну тару заповніть фруктовою/ягідною сировиною.
- Виміряйте вміст цукру сусла. Добавте необхідну кількість води та декстрози чи цукру (якщо потрібно згідно рецепту або при низькому вмісті фруктози). Якщо добавляєте цукор, ретельно його перемішайте. Цукор забезпечує більший відсоток спирту алкоголю.
- Висипте дріжджі і перемішайте. Бродильний процес стартує приблизно через добу-півтори та поступово стає більш активним. Увага! Не слід закривати кришку на ферментері щільно.
- Через 3-4 дні ферментації, коли сусло від’єднається від мезги, очистіть продукт, процідіть після чого розлийте в пляшки або бутель.
- Встановіть на тару гідрозатвор і продовжуйте ферментацію.