Простий рецепт настойки на вишневих кісточках
Якщо у вас виникло питання як з користю використати вишневі кісточки, тоді ви потрапили за адресою. Ні, ми їх не приймаємо і не переробляємо. Але «переробити» їх можете ви і отримати дуже апетитний результат. Як саме, ви вже зрозуміли з заголовка - зробити настоянку на вишневих кісточках.
Як приготувати настоянку на кісточці вишні
Процес приготування настоянки на кісточці з вишні за пропонованим нами рецептом вимагає мінімум інгредієнтів і займає приблизно 1 години часу. За смаком готовий напій близький до лікеру Амаретто.
Інгредієнти для вишневої настоянки
- Кісточки від вишень - 1/3 трилітрової банки
- Горілка або самогон - 2 л
- Цукор - 200 г
- Вода - 300 мл
Покроковий рецепт приготування наливки
- Вишневі кісточки висипте в трилітрову банку. Туди ж можна додати сік, але не обов'язково.
- Залийте їх алкоголем і накрийте кришкою.
- Поставте в темне прохолодне місце на 3-4 місяці.
- Час від часу струшуйте.
- По закінченню настоювання настій процідіть.
- З води і цукру зваріть цукровий сироп і додайте його до наливки.
- Добре перемішайте.
Напій готовий. Зберігати його краще в скляних пляшках. Пити можна в чистому вигляді або додавати в каву або чай.
Коментарі