Обсмажений солод Best Black Malt Extra
Best Black Malt Extra - темний ячмінний солод. Особливо цінується через властивість придавати напою оригінальний присмак смаженого хліба і тонкий, але добре помітний шоколадно-кавовий аромат. Пиво, приготоване на печеному солоді Блек Мальт матиме екстра-темний колір: від дуже темного до практично чорного з легким червонуватим відтінком.
Відмінно підійде для виробництва пива, якому потрібно підкреслити солодовий смак.
Особливості смаженого солоду Блек Мальт Екстра
ВИРОБНИЦТВО. Для даного сорту використовується зелений або обсмажений в печі солод. Виготовляється за спеціальною авторською технологією обсмажування компанії Bestmailz. Обсмажування проходить дуже повільно, плавно і рівномірно. При цьому воно проходить інтенсивно, поки зерно не стане темного кольору. Такий підхід дозволяє отримати якісний продукт, в якому відсутній терпкий гіркий присмак піразину.
ЗАСТОСУВАННЯ. Солод Best Black Malt Extra наділений унікальними властивостями. Ідеально підходить для глибоких, дуже темний стилів пива. Найчастіше використовується для Пива Портер, британських сортів, Стаут, Туманного Альбіону.
ЗАКЛАДКА. До 5% в загальній засипу.
ЗБЕРІГАННЯ. Зберігати в сухому прохолодному місці в заводській упаковці. Термін придатності 24 місяці.
Солод ячмінний купити можна для всіх стилів пива для посилення кольору. Його застосовують як інгредієнт солодового міксу для додання особливих якостей. Мінімальне замовлення 1 кг.
Характеристики
- Зерно: ячмінь
- Вид: темний
- Тип: печений
- Вологість: 5,5%
- Колір по ЄВС: 1300-1500
- Вага: 1 кг
- Виробник: Bestmailz (Німеччина)