Солод Viking Chocolate
Палений ячмінний солод Chocolate Malt один з небагатьох в своєму роді, який наділяє пиво композицією приємного, але незвичного для пивних напитків смакового і ароматичного профілю. Свою назву він отримав через здатність надати пиву смак темного шоколаду. Ще одна версія - через насичений відтінок продукту 800-100 ЄВС.
Зерно даної солодової сировини має вологість не більше 2,0%. Купити шоколадний солод в нашому магазині можна від 1 кг.
Особливості шоколадного солоду Вікінг Малт
- Навіть невелика кількість сировини здатна змінити колір пива;
- Надає смаку тонкі гірко-солодкі нотки чорного шоколаду;
- Наповнює хмільне вишуканим ароматом паленої кави чистої благородної арабіки;
- Має нульову амілолітичну активність;
- Утворює незначну кількість зброджуваного екстракту.
ВИРОБНИЦТВО. Chocolate Malt робиться з відбірного солоду Пілсен. Він проходить спеціальну технологію випалювання при високій термічній обробці (до 220 ° C). Як тільки зерно досягає потрібного кольору, його швидко охолоджують. Така унікальна технологія виробництва паленого солоду з ячменю забезпечує кінцевому продукту ненав'язливий терпкий смак. Вікінг Шоколад виробляє відома компанія Viking Malt (Фінляндія).
ЗАСТОСУВАННЯ. В основному застосовується для Портера і Стаута. Але завдяки універсальним якостям підходить для приготування будь-якого темного пивного напою: спеціальне і копчене пиво, коричневий і міцний ель, бок, темний лагер.
ЗАКЛАДКА. До 10%.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці. Оптимальна температура для зберігання до 20 градусів, вологість повітря до 40%. Тримати в приміщенні без сторонніх запахів.