• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Солод спеціальний Best Acidulated Malt

Код товару: CP0001

Ціна
45 ₴
У наявності
Виробник:
Зерно
ячмінь
Країна виробник
Німеччина
Дивитися всі характеристики

Солод BEST Acidulated Malt

Acidulated Malt - спеціальний солод, який використовується для оптимізації значення pH в заторі, коли потрібно змінити pH первинної води для пивоваріння. Він сприяє утворенню в суслі активної ферментації і покращує стабільність смакових якостей. Завдяки Acidulated колір сусла стає яскравішим, а смак і аромат готового напою - гармонійним. Солодова сировина повністю відповідає стандартам німецького Reinheitsgebot.

Особливості кислого солоду Bestmalz

Купити кислий солод рекомендуємо пивоварам, в яких відсутнє окислення сусла.

ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для оптимізації рівня кислотності рН всіх пивних сортів.

ЗАКЛАДКА. До 5%. У загальному засипі кількість зерна і його вплив на pH потрібно визначати за попередніми експериментами.

ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 градусів. Вологість повітря не повинна перевищувати 40%. Зберігати в заводській упаковці.

УВАГА! Ціна вказана за 250 г

Характеристики
Характеристики
Вологість 8%
Зерно ячмінь
Колір за ЕВС 3,0-8,0
Країна виробник Німеччина
Характеристики солод
Білок 12%
Екстрактивність 76%
Кислотність 40-50%
рН 3,5-4,5
Характеристики
Білок 12%
Вологість 8%
Колір за ЕВС 3, 0-8
Країна виробник Німеччина
рН 5, 3, 5-4
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук