Солод BEST Acidulated Malt
Acidulated Malt - спеціальний солод, який використовується для оптимізації значення pH в заторі, коли потрібно змінити pH первинної води для пивоваріння. Він сприяє утворенню в суслі активної ферментації і покращує стабільність смакових якостей. Завдяки Acidulated колір сусла стає яскравішим, а смак і аромат готового напою - гармонійним. Солодова сировина повністю відповідає стандартам німецького Reinheitsgebot.
Особливості кислого солоду Bestmalz
Купити кислий солод рекомендуємо пивоварам, в яких відсутнє окислення сусла.
ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для оптимізації рівня кислотності рН всіх пивних сортів.
ЗАКЛАДКА. До 5%. У загальному засипі кількість зерна і його вплив на pH потрібно визначати за попередніми експериментами.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 градусів. Вологість повітря не повинна перевищувати 40%. Зберігати в заводській упаковці.
УВАГА! Ціна вказана за 250 г