• Кошик порожній!

Солод спеціальний Best Acidulated Malt

Код товару: CP0001

Ціна
65 ₴
У наявності
Купити в 1 клiк
Виробник:
Вага
1 кг
Виробник
Bestmalz
Зерно
ячмінь
Колір за ЕВС
3,0-8,0
Дивитися всі характеристики

Солод BEST Acidulated Malt

Acidulated Malt - спеціальний солод, який використовується для оптимізації значення pH в заторі, коли потрібно змінити pH первинної води для пивоваріння. Він сприяє утворенню в суслі активної ферментації і покращує стабільність смакових якостей. Завдяки Acidulated колір сусла стає яскравішим, а смак і аромат готового напою - гармонійним. Солодова сировина повністю відповідає стандартам німецького Reinheitsgebot.

Особливості кислого солоду Bestmalz

Купити кислий солод рекомендуємо пивоварам, в яких відсутнє окислення сусла.

ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для оптимізації рівня кислотності рН всіх пивних сортів.

ЗАКЛАДКА. До 5%. У загальному засипі кількість зерна і його вплив на pH потрібно визначати за попередніми експериментами.

ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 градусів. Вологість повітря не повинна перевищувати 40%. Зберігати в заводській упаковці.

Характеристики
Характеристики
Вага 1 кг
Виробник Bestmalz
Вологість 8%
Зерно ячмінь
Колір за ЕВС 3,0-8,0
Країна виробник Німеччина
Характеристики солод
Білок 12%
Екстрактивність 76%
Кислотність 40-50%
рН 3,5-4,5
Характеристики
Зерно солода ячмінь
Колір Світлий
Типи солода Світлий
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук