UA-127209451-2
  • Кошик порожній!

Солод з жита Viking Rye Malt

Код товару: SP00031

Ціна
50 ₴
У наявності
Купити в 1 клiк
Виробник:
Вага
1 кг
Виробник
Viking Malt
Зерно
жито
Колір за ЕВС
5-7
Вид
темний
Дивитися всі характеристики

Солод житній Viking Rye Malt

Якщо хочете надати пиву оригінальну структуру і смак дивовижної складності, тоді обов'язково потрібно купити ферментований житній солод Rye Malt. Це один з кращих видів пивоварного солоду з жита, який став улюбленцем більшості українських і європейських пивоварів. Він наділяє пивний напій ідеально м'яким оксамитовим смаком і приємним ароматом зі звабливими нотками панірувальних сухарів.

Відрізняється низькою ферментативною активністю через що не може застосовуватися в якості базового солоду.

Особливості солоду з жита Вікінг Рей Мальт

ЗАСТОСУВАННЯ. У зерні жита відсутнє лушпиння, а самі злаки містять високу кількість пентозану смол. З цієї причини житня сировина в домашньому виробництві пива використовується в невеликій кількості. Це дозволить уникнути складнощів в процесі затирання. Його застосовують для додання унікального забарвлення пива та смако-ароматичних якостей.

ВИРОБНИЦТВО. Виготовляється фінляндським виробником Viking Malt. Зерно проходить процес пророщування, томління, сушки і помелу. Через спеціальне обсушивания і витримку при високих температурах сировина набуває червоного кольору.

ЗАКЛАДКА. До 50%

ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі до 20 С. Рекомендований термін придатності 12 місяців. Але насправді при дотриманні норм зберігання Viking Rye Malt зберігає свої корисні властивості набагато довше.

Характеристики
Характеристики
Вага 1 кг
Виробник Viking Malt
Зерно жито
Колір за ЕВС 5-7
Країна виробник Фінляндія
Характеристики солод
Вид темний
Характеристики
Зерно солода жито
Типи солода Темний
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук