Солод житній пивоварний Viking Rye Malt
Якщо хочете надати пиву оригінальну структуру і смак дивовижної складності, тоді обов'язково потрібно купити ферментований житній солод Rye Malt. Це один з кращих видів пивоварного солоду з жита, який став улюбленцем більшості українських і європейських пивоварів. Він наділяє пивний напій ідеально м'яким оксамитовим смаком і приємним ароматом зі звабливими нотками панірувальних сухарів.
Відрізняється низькою ферментативною активністю через що не може застосовуватися в якості базового солоду.
Особливості солоду з жита Вікінг Рей Мальт
ЗАСТОСУВАННЯ. У зерні жита відсутнє лушпиння, а самі злаки містять високу кількість пентозану смол. З цієї причини житня сировина в домашньому виробництві пива використовується в невеликій кількості. Це дозволить уникнути складнощів в процесі затирання. Його застосовують для додання унікального забарвлення пива та смако-ароматичних якостей.
ВИРОБНИЦТВО. Виготовляється фінляндським виробником Viking Malt. Зерно проходить процес пророщування, томління, сушки і помелу. Через спеціальне обсушивания і витримку при високих температурах сировина набуває червоного кольору.
ЗАКЛАДКА. До 50%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі до 20 С. Рекомендований термін придатності 12 місяців. Але насправді при дотриманні норм зберігання Viking Rye Malt зберігає свої корисні властивості набагато довше.