Житній солод Rye Malt
Best Rye Malt використовується для надання пиву багатої структури і м'якого оксамитового смаку. У ньому гармонійно переплітаються типові нотки ароматного солоду, свіжого хліба і солодкого печива, що в сукупності створює складний тандем з легким кремовим післясмаком.
Також солод житній Rye Malt цінується за легкий солодово-солодкуватий аромат, який нагадує панірувальні сухарі.
Особливості солоду з жита Рей Малт
ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для варіння житнього пива, квасу, спеціальних хмільних напоїв.
ВИРОБНИЦТВО. Рей Малт виготовляється з пророщеного жита. У ньому міститься велика кількість пентозану смол і повністю відсутнє лушпиння.
ЗАКЛАДКА. До 50%. Більше не рекомендується, оскільки це може значно ускладнити процес затирання
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому приміщенні при температурі нижче 20 °C. Зберігати бажано в заводській упаковці далеко від нагрівальних джерел і продуктів/предметів, які виділяють інтенсивний запах. Термін придатності мінімум 12 місяців