Пшеничний солод Wheat Malt
Підкреслити в пшеничному пиві іскристу свіжість і аромат верхнього бродіння допоможе Best Wheat Malt. За властивістю він близький до Wheat Malt, але також має свої особливості - додає хмільному більш насичений колір і аромат.
Він підійде для любителів варити біле пиво з пряним смаком. Також вловлюються тонкі бананові і гвоздичні нотки.Напій, зварений на солоді з пшениці, характеризується високою свіжістю, щільністю і легкістю в споживанні.
Специфікація пивного солоду Best Wheat Malt
ЗАСТОСУВАННЯ. Світле пшеничне (класичне, слабкоалкогольне), Кельш і безалкогольне - саме для цих стилів пива найчастіше використовується цей сорт сировини. У деяких випадках його додають в затор під час варіння пива або елю верхового бродіння. Такий підхід надає кінцевому напою приємний солодовий післясмак і характерний запах.
Не потребує додаткових маніпуляцій, тому його можна відразу пустити на здрібніння і затирання.
ВИРОБНИЦТВО. Wheat Malt - продукція німецького походження, розроблена компанією Bestmailz. Сорт роблять з найвищого гатунку ярої пивоварної пшениці. Процес солодження підібраний під властивості даної сировини. Технологічні процеси відповідно до вимог і норм встановлюються під кожне завантаження партії зерна.
ЗАКЛАДКА. Від 10 до 70%. Найкраще гармонізує з солодом Пілзнер
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при вологості повітря до 40%. У приміщення не повинно бути жарко - максимум 20 градусів Цельсія. Бажано зберігати в заводській упаковці. Вона дає гарантію, що продукт протягом 12 місяців максимально збереже якість і властивості.
Мінімальне замовлення 1 кг.