Солод Maris Otter
Ячмінний органічний солод Маріс Оттер завоював визнання європейських пивоварів з перших днів виходу на ринок. Він містить низьку кількість білка, завдяки якому процес освітленню пива відбувається дуже швидко. Але головна його цінність в оригінальному яскраво вираженому горіховиму ароматі в поєднанні з характерними пивними нотками.
В Україні купити Маріс Оттер стало можливо тільки кілька років тому. Але, не дивлячись на високу затребуваність і ексклюзивність характеристик, на українському ринку його практично немає. Одна з причин - висока ціна в порівнянні з іншими видами солоду для пивоваріння. Але Maris Otter того вартий. Адже кінцевий продукт, зварений на ньому, по смако-ароматичних характеристиках просто шедевральний.
Особливості Маріс Оттер
ВИРОБНИЦТВО. Maris Otter Malt виготовляється компанією Warminster Maltings LTD (Великобританія), яка спеціалізується на виробництві органічної пивоварної продукції. В якості основи використовується спеціальний сорт ячменю Maris Otter, вирощений на східному узбережжі Англії. Цей сорт ячмінного зерна виведений понад 55 років тому, але до цих пір вважається одним з кращих для приготування пивоварного солоду. Його піддають спеціальній технології підготовки, яка наділила сировину запомятовуючими смаковими і ароматичними якостями.
ЗАСТОСУВАННЯ. Підходить для варіння всіх сортів пива. Використовується як базовий продукт. Широко застосовується як головний інгредієнт в рецептах пива з «The Brewdog Back Catalogue». Також є незамінним складовим для традиційного біттера.
ЗАКЛАДКА. До 100%.
ЗБЕРІГАННЯ. У прохолодному приміщенні при температурі до 20 С. Важливо тримати в сухому місці з вологістю повітря до 40%. Зберігати в герметично закритій упаковці. Термін придатності цільнозернової сировини 12 місяців.