Солод Munich Light
Навряд чи комусь може не сподобатися солод Мюнхен Лайт. На перший погляд, це звичайний сорт. Його особливість в незвичайному присмаку і глибокому ароматі. Але тим, хто експериментує над власними рецептами пива, з ним потрібно бути обережним, оскільки через високу термообробки ферментна активність зерна знижена.
В усьому іншому - це продукт з цікавим смако-ароматичних описом, який обов'язково потрібно купити і спробувати варити улюблений пивний напій.
Особливості світлого мюнхенського солоду
ВИРОБНИЦТВО. Munich Light виготовляється фінським виробником Viking Malt. Для виготовлення використовується добірне зерно пивоварного ячменю. Його піддають спеціальному м'якому сушінню під температурою +110 ... + 120 С, яка забезпечує солоду приємні горіхові нотки і розкриття багатої ароматичної композиції.
ЗАСТОСУВАННЯ. Мюнхенський солод застосовується для варіння темного пива, типу Лагер і сезонних сортів. Він наповнює їх насиченим солодовим смаком. Також використовується для приготування світлих сортів пива. Додають зовсім небагато. Це сприяє наповненню напою більш насиченим смаком з багатим, але тонким післясмаком.
ЗАКЛАДКА. До 100%.
ЗБЕРІГАННЯ. У прохолодному сухому місці: вологість до 40%, температура до 20 С. У приміщенні, де буде зберігатися солод Мюнхен не повинно бути сторонніх запахів. Мінімальний термін зберігання при дотриманні рекомендацій 12 місяців.