• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Солод карамельний Best Caramel Munich II

Код товару: SP00010

Ціна
92 ₴
Немає в наявності
Виробник:
Виробник
Bestmailz
Країна виробник
Німеччина
Вага
1 кг
Дивитися всі характеристики

Солод пивний Best Caramel Munich II

Спробуйте приготувати темне карамельне пиво на солоді Мюнхен ІІ. Це професійна сировина від німецького виробника Bestmailz, який отримав багато позитивних відгуків від домашніх і комерційних пивоварів. Дозволяє приготувати багате пиво по смаковим і ароматичним якостям.

Caramel Munich обов'язково оцінять ті, хто віддає перевагу темним сортам пивних напоїв.

Особливості пивоварного Карамель Мюнхен ІІ

Серед основних переваг карамельного солода:

  • забезпечує стійку красиву і дуже густу піну;
  • відтінок хмільного інтенсивний, глибокий, дещо пафосний, що надає напою особливу харизму;
  • смакові характер кінцевого продукту відрізняється багатим гармонійним купажем з тонко солодкими нотками карамелі, хлібної кірки і яскравим горіховим присмаком;
  • аромат готового пива складно поплутати з іншим хмільним напоєм. Він посиленим, яскравий з вираженими, але помірними нотками стиглого мигдалю.

ЗАСТОСУВАННЯ. Призначений для виробництва всіх темний видів пива, таборів, пшеничного і березневого хмільного, бока, портеру, стаута і інших.

ВИРОБНИЦТВО. Робиться за унікальною технологоією солодження, сушіння і прожарювання.

ЗАКЛАДКА. До 50%

ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі до 20 С і вологості повітря до 40%. Зберігати в заводській упаковці. Термін придатності в закритому пакеті мінімум 12 місяців.

Характеристики
Характеристики
Виробник Bestmailz
Вологість до 4.5%
Зерно ячмінь
Колір за ЕВС 110-130
Країна виробник Німеччина
Тип спеціальний
Характеристики настоянки
Вага 1 кг
Характеристики солод
Білок 12,0%
Екстрактивність от 75%
рН 5,0-5.8
Характеристики
Білок 0%, 12
Виробник Bestmailz
Вологість до 4.5%
Колір за ЕВС 110-130
Країна виробник Німеччина
рН 5, 0-5.8
Тип спеціальний
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук