Солод пивний Best Caramel Munich II
Спробуйте приготувати темне карамельне пиво на солоді Мюнхен ІІ. Це професійна сировина від німецького виробника Bestmailz, який отримав багато позитивних відгуків від домашніх і комерційних пивоварів. Дозволяє приготувати багате пиво по смаковим і ароматичним якостям.
Caramel Munich обов'язково оцінять ті, хто віддає перевагу темним сортам пивних напоїв.
Особливості пивоварного Карамель Мюнхен ІІ
Серед основних переваг карамельного солода:
- забезпечує стійку красиву і дуже густу піну;
- відтінок хмільного інтенсивний, глибокий, дещо пафосний, що надає напою особливу харизму;
- смакові характер кінцевого продукту відрізняється багатим гармонійним купажем з тонко солодкими нотками карамелі, хлібної кірки і яскравим горіховим присмаком;
- аромат готового пива складно поплутати з іншим хмільним напоєм. Він посиленим, яскравий з вираженими, але помірними нотками стиглого мигдалю.
ЗАСТОСУВАННЯ. Призначений для виробництва всіх темний видів пива, таборів, пшеничного і березневого хмільного, бока, портеру, стаута і інших.
ВИРОБНИЦТВО. Робиться за унікальною технологоією солодження, сушіння і прожарювання.
ЗАКЛАДКА. До 50%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі до 20 С і вологості повітря до 40%. Зберігати в заводській упаковці. Термін придатності в закритому пакеті мінімум 12 місяців.