Солод Best Caramel Hell
Карамельний солод Best Caramel Hell (інша назва Caramel Light) володіє відмінними технологічним характеристиками, здатними надати пиву унікальних аромо-смакових властивостей. В пивоварінні використовується для посилення аромату, додання ніжного смаку і поліпшення піностійкості.
Особливості карамельного солоду Caramel Hell
Аромат: карамельний солодовий
Смак: кремовий з медовим присмаком і тонкими нотками молочної іриски.
Колір: від золотистого до бурштинового - в залежності від кількості використовуваного сировини.
ВИРОБНИЦТВО. Солод Best Caramel Hell роблять з добре пророслого зерна. Його піддають м'якому просушуванню і спеціальній технології обсмажування, яка формує характерний аромат карамелі.
ЗАСТОСУВАННЯ. Призначений для варіння світлого, пшеничного, безалкогольного пива, бурштинових і золотих стилів, а також для лагерів і пивних сортів з низьким вмістом алкоголю.
Це «короткий» тип солоду, що вимагає додаткової зрощення, яка збільшує вміст мальтози в суслі. Для цього ячмінь поміщають в воду приблизно на 3-4 дня.
ЗАКЛАДКА. До 50%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці. Термін придатності 12 місяців.