Карамельний солод Амбер
Best Caramel Amber відноситься до спеціального солоду. Він ідеально підходить для посилення напою характерним пивним ароматом. Особлива цінність в здатності надати пиву насичений горіхово-карамельний смак з помірно солодким присмаком.
Особливості Caramel Amber
- Надає смакового профілю насиченості і повноти;
- Хмільне отримує темний відтінок;
- Покращує піностійкість.
ВИРОБНИЦТВО. Солод Amber роблять з пивоварного пророслого зеленого ячменю. Його піддають авторській технології обсмажування. Вона забезпечує сировині оригінальний дуже інтенсивний аромат. Виробляє даний вид солоду німецька компанія BestMalz.
ЗАСТОСУВАННЯ. Для варіння бурштинового і темного сортів пива. Найкраще підходить для ячмінних і пшеничних видів. Також на ньому варять ель Амбер, лагер і інші стилі пивних напоїв.
ЗАКЛАДКА. До 50%.
ЗБЕРІГАННЯ. У приміщенні з вологістю повітря до 40% і температурі до 20 С. Тримати в заводській упаковці. Термін придатності 12 місяців.