Солод Хайдельбергський
Для приготування білого пива пропонуємо купити пшеничний солод Best Heidelberg. Хмільно, зварене на ньому, відрізняється приємним банановим смаком, тонким гвоздично-пряним ароматом і збалансованим довгограючим післясмаком. Напій має дуже свитлий колыр і високу ступынь яскравості.
Такий продукт відмінно підійде в якості базового солоду для приготування пивних напоїв верхового бродіння. Рідше використовуэться для низового бродіння.
Особливості пшеничного солоду Heidelberg
- найнижчий рівень кольоровості;
- ферментативна активність;
- висока екстрактивність;
- високий рівень білка.
ЗАСТОСУВАННЯ. На ньому можна варити різні стилі пива. Але найкраще зарекомендував себе у виробництві пшеничного світлого і слабоалкогольного пива, бланшу і Вайсбір. Для отримання максимального результату, солод Best Heidelberg найкраще використовувати в закладці з Пілснер в співвідношенні 70:30. Також може поєднуватись з другими сортами. Це дозволить більш насичено розкрити смакові і відтінкові якості хмільного.
ВИРОБНИЦТВО. Це сорт вивели німецькі технологи компанії Bestmailz. Він складається з високоякісної пшениці, що пройшла спеціальні відбіркові і підготовчі цикли. Такий продукт можна відразу використовувати в затирку без підготовчих процедур.
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці. Оптимальна вологість повітря до 40%. Температура - нижче 20 С. Рекомендується тримати в заводській упаковці. Вона не пропускає сторонніх запахів, шкідливих елементів і зберігає якості солоду Хайдельберг протягом мінімум 12 місяців.