Палений солод Best Chocolate
Для любителів варити темне або чорне пиво з ніжною кавовою ноткою рекомендуємо купити Солод Chocolate. Це спеціальна сировина, яке здатна розкрити в напої оригінальний горіховий смак з повною відсутністю гіркоти.
Пиво на ньому виходить з насиченим червоним кольором, який може варіюватися від темного до практично чорного. При цьому піна зберігає свій природний білий відтінок.
Особливості солоду Шоколад
ВИРОБНИЦТВО. Для виробництва солоду Бест Шоколад використовується зелене або обсмажене в печі зерно ячменю. Для цього сорту застосовується особлива дуже м'яка обсмажування, яке забезпечує низький рівень піразину і відсутність перепаленого запаху.
ЗАСТОСУВАННЯ. Шоколадний солод використовується з метою посилити колір напою. Підходить для всіх стилів пива, які повинні містити насичений смажений аромат. Його додають в традиційні пивні сорти: Schwarzbier, Бок, Altbier, Brown Ale, Портер, Stout, а також в ряд інших чорних і темних стилів з характерним смаженим або кавовим ароматичним відтінком.
ЗАКЛАДКА. До 10%
ЗБЕРІГАННЯ. Термін придатності 12 місяців з дати випуску.