Хміль Strisselspalt Hops
Стрісселспалт Хопс - один з найпопулярніших сортів хмелю у Франції. З його допомогою формують безліч відомих сортів пива. А завдяки особливим ароматичним якостям він швидко завоював любов українських і європейських пивоварів, а пиво, зварене на ньому - схвалення споживачів.
Особливості хмелю Штріссельшпальт
- Ароматний сорт з співвідношенням альфа і бета кислоти 1: 2;
- Містить низький рівень когумулона (20-25%);
- Помірний вміст масел. Виняток тільки фарнезеновое масло, яке практично не відчувається;
- Домінує виразний м'який аромат свіжого хмелю. Запах дуже багатий, насичений, але гармонійний. У ньому уловлюються приємні пряні нотки, трав'янисто-квіткові, цитрусові і фруктові відтінки;
- Дуже добре підходить для варіння хорошого пива.
ПОХОДЖЕННЯ. Хміль Hops має французьке походження. Це природний сорт, вирощений в Страсбурзі. Він має низьку врожайність і акуратні компактні шишечки середніх розмірів.
ЗАСТОСУВАННЯ. Хміль Strisselspalt використовується в домашньому і промисловому виробництві світлого лагера, Бельгійського, Міцного, Бурштинового і Світлого елю, пшеничного пива.
ЗБЕРІГАННЯ. Тримати в сухому місці при температурі до 5 °C. При зберіганні до 20 градусів зберігає 60-70% а-кислоти після півроку. Найкраще зберігати в заводській упаковці. Вона максимально зберігає властивості продукту і його особливий аромат.
АНАЛОГИ. Mount Hood, Crystal, Hersbrucker.