Солодовий ячмінний екстракт
Ячмінний солодовий екстракт рідкої консистенції призначений для виготовлення світлих сортів пива та високоградусних напоїв (в основному віскі). Також широко застосовується в хлібопекарному виробництві та кондитерстві. Використовується в якості повного або часткового замінника солоду.
Ячмінний солодовий екстракт – повністю натуральний. Виготовляється з ячмінного солоду та води. Наділений корисними поживними властивостями. У його складі містяться природні барвники, солодові ароматизатори, цукри: мальтоза, глюкоза, фруктоза. Масова частка редукуючих цукрів становить понад 60%.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ НА 100 Г: 57 г вуглеводи, 3,5 г білки
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА 100 Г: 242 ккал.
Зберігати рекомендується при температурі 0°С – +18°С. Допустима вологість приміщення до 75%.
Термін придатності 12 місяців. Дата виготовлення вказана на упаковці.