Дріжджі пивні Saflager S-23, 11,5 г
Saflager S-23 розроблені для приготування фруктових і ефірних сортів лагера. Штам характеризується низькою зброджуваністю, яка дозволяє варити пиво з глибоким смаком. А завдяки властивостям низового шумування напій отримує довгограючий приємний післясмак.
Особливості Сафлагер S-23
ЗАСТОСУВАННЯ. Дріжджі Saflager S-23 найчастіше використовуються для варіння класичного і фруктового сортів Pils під позначенням RH.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: 12-15 °C
ДОЗУВАННЯ. 0,5 г на 1 л сусла
ІНСТРУКЦІЯ. Візьміть 80-120 г сухих дріжджів Fermentis S-23. Рівномірно висипте на поверхню сусла. Розрахунок рідини і дріжджовий культури повинен становити 10/1. Залиште на 20-30 хвилин. Наступні півгодини суспензію акуратно перемішуйте, після чого перемістіть в бродильний апарат. Всі ці дії можна проводити відразу в резервуарі для бродіння, здійснюючи перемішування за допомогою аерації або додаванням сусла.
ЗБЕРІГАННЯ. Термін придатності при t до 10 °С - 24 міс. з дати випуску. При кімнатній t - 3 міс. Після розпаковування дріжджову культуру бажано використати протягом тижня.