Дріжджі Saflager S-23, 500 гр
Пивні дріжджі Saflager S-23 - спеціальний штам для варіння ефірних і фруктових Пільсів. Використовується для низового бродіння.
Дріжджовій культурі Сафлагер S-23 властива низька зброджуваність, завдяки якій готовий продукт виходить з яскравими смаковими властивостями і тривалим післясмаком.
Особливості табірних дріжджів Fermentis S-23
ЗАСТОСУВАННЯ. Штам призначений для приготування фруктових і ефірних сортів лагера.
ДОЗУВАННЯ: 0,5 г на 1 л сусла
ТЕМПЕРАТУРА бродіння: Допустима + 12 ... + 15 ° C. Найоптимальніша 15 °C
ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАСТОСУВАННЮ.
- Штам висипте на поверхню води або сусла (t + 14 ... + 16 ° C). Розсипати потрібно повільно, щоб покрити всю поверхню.
- Оптимальна вага дріжджів 80-120 г. Якщо температура нижче 14 градусів, дозування збільшується до 200-300 г на 100 л.
- Залиште на 20-30 хвилин для освіти дріжджової суспензії.
- Перемішайте протягом півгодини.
- Перелийте в резервуар для бродіння.
ЗБЕРІГАННЯ. Дріжджову культуру Ферментіс потрібно зберігати в чистому сухому місці при максимальній температурі 10 °C. Дотримуючись даних вимог, дріжджі придатні для вживання 24 місяця з моменту випуску. При зберіганні в більш високих температурних режимах термін придатності 3-6 місяців. Після відкриття упаковки, рекомендується використовувати протягом 7 днів.
Характеристики
- Форма випуску: сухі
- Вид: лагерні
- Тип бродіння: низове
- Флокуляція: висока
- Фенольні: нульова
- Ефірні: низька
- Стійкість до спиртів: середня
- Вага: 500 г
- Виробник: Fermentis (Франція)