Дріжджі Fermentis Safale BE 256
Пивні дріжджі Safale BE 256 - активні сухі дріжджові грибки, які використовуються для міцного пива з великою місткістю спирту. Характеризуються швидкою бродильною кінетикою і здатністю утворювати витончений збалансований аромат.
Купити пивні дріжджі Сафель BE 256 рекомендуємо для пивоваріння міцних хмільних напоїв. Використовуються для варіння пива за технологією верхнього бродіння. Наділені здатністю збільшувати термін придатності, завдяки чому пиво добре зберігатися, не втрачаючи своїх особливих якостей.
З цими дріжджами від французького виробника Ферментіс дуже зручно працювати як в промислових, так і домашніх умовах.
Особливості дріжджів для пива Safale BE 256 (Abbaye)
- відмінна витривалість до спирту
- хороша флокуляция
- висока фенольність
- великий вміст ефірностей
ІНСТРУКЦІЯ. Сафель BE 256 додайте до стерильної води або сусла з розрахунку 1/10. Всипати потрібно рівномірно, щоб покрити всю поверхню. Протягом 20-30 хвилин дріжджі відновлюються і утворюють дріжджову суспензію. Помішайте. Зачекайте півгодини, після чого перемістіть дріжджову рідину в резервуар для бродіння.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: Самая оптимальна 12-20 °C. Максимально допустима 25 °C.
ДОЗУВАННЯ. 11,5 г на 20-30 л сусла.
ЗАСТОСУВАННЯ. Safale BE 256 використовується для варіння великого пивного асортименту. Найбільш відомі сорти напоїв, приготовлені на ньому Бельгійський ель, Міцний ель, монастирське пиво типу Аббі (Abbey).
ЗБЕРІГАННЯ. Запечатані дріжджі Safale потрібно тримати в сухому місці t до 10 °C. Після розпаковування придатні до використання протягом тижня. Температура приміщення не повинна перевищувати 4 °C.