Safale BE-134
Штам BE-134 спеціально розроблений для виготовлення пивних напоїв бельгійського типу. Йому характерна висока ступінь зниження концентрації сусла в процесі ферментації. Завдяки відмінним показникам зброджування (до 90%) і стійкості до спиртів (9%) широко використовуються не тільки в комерційному виробництві, але і для варіння домашнього пива.
Ельові дріжджі Сафель BE-134 особливу любов пивоварів отримали через високі можливостей ферментації і діацетильне відновлення, яке сприяє одержанню якісного пива з багатим і смачним профілем. Також цінуються за здатність:
- утворити високу щільність пива;
- надати пиву освіжаючий смак з характерним довгограючим післясмаком;
- наділити напій приємним фруктово-пряним ароматом.
Ризик утворення осаду при використанні штаму дріжджів 134 дуже низький.
Особливості ельових дріжджів Fermentis BE-134
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ. 18-28 ° C.
ДОЗУВАННЯ. 11,5 г на 20-30 л.
ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАСТОСУВАННЮ: Дріжджову культуру розсипте по поверхні сусла (t 25-29 ° C). Розрахунок 1:10. Залиште на півгодини. У наступні 20 хвилин акуратно розмішуйте. Отриману рідину перемістіть в танк для бродіння.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при t до 10 ° C.
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ. 2 роки з дати виготовлення. При зберіганні в кімнатній температурі зберігають характеристики не більше 90 днів. Після розпакування використати в найближчий тиждень.