Дріжджі Safale BE-256
Одними з кращих видів дріжджів для приготування сортів пива з високим вмістом алкоголю є пивні дріжджі BE-256. Вони призначені для варіння пива за технологією верхового бродіння. Виробляються відомою французькою компанією Fermentis.
Купити цей штам можна в фасуванні 0,5 кг. Ціна на нього трохи кусається, але результат того вартий. Спробувавши Fermentis Safale BE-256 хоча би раз, ви назавжди залишитеся їх прихильниками.
Особливості пивних дріжджів BE-256
Дріжджова культура для елю 256 сприяє швидкому завершенню ферментативних процесів, завдяки чому пиво наповнюється м'яким смаком і приємним гармонійним запахом. Їм властиво безліч якостей, які сприятливо впливають на приготування пивних напоїв:
- Швидка бродильная кінетика;
- Повне і високе зброджування сусла;
- Висока флокуляция;
- Висока фенольність;
- Відмінна фруктовість;
- Хороша спиртостійкість.
Застосування дріжджів 256
Дріжджовий штам Abbaye BE-256 використовуються для міцних сортів. На ньому варять Бельгійський Ель, Міцний Ель, Монастирське пиво Абеі і інші стилі.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ. Допустимий діапазон 12-25 °C, але найкраще проявляють себе при 15-20 °C. При більш низьких температурах кількість Ферментіс Сафейль ВЕ-256 потрібно збільшити в два рази.
ДОЗУВАННЯ. 0,5 г на 1 л.
ІНСТРУКЦІЯ. Розсійте по поверхні сусла або води (+ 25 ° C ... + 29 ° C). Співвідношення 1:10. Залиште на 10-15 хвилин. Потім протягом 20 хвилин перемішуйте і перелийте в бродильний резервуар.
Для максимального збереження смаку і аромату, відбродивші дріжджі потрібно знімати в найкоротші терміни.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 8 °C. Зберігати в заводській упаковці.