Пивні дріжджі Nottingham Ale
Якщо ви в пошуках професійних елевих дріжджів, то ви їх знайшли. Пропонуємо спробувати варити ель на сучасних дріжджах Ноттінгем, які відомі своєю надійністю, універсальністю і безліччю особливих властивостей.
Штам Lallemand Nottingham має високу флокуляцией і практично повну аттенуацію. До основних його переваг також належить:
- швидке освітлення солоду
- відмінна седиментация
- стійкість до спиртів
- низька кінцева щільність
- можливість використовувати для приготування широкого ряду певних стилів.
На ньому можна приготувати дивовижні напої з легким фруктовим ароматом. Вони зовсім не впливають на смакові якості пива, завдяки чому можна повноцінно розкрити натуральний смак і аромат солоду і хмелю.
Дріжджі Ноттінгем купити можна в фасуванні по 500 г. З такою кількістю продукції зможете експериментувати з різними сортами пива.
Особливості Lallemand Nottingham Ale
ЗАСТОСУВАННЯ. Ноттінгем Ель входить в лінійку універсальних дріжджів. Але найкраще підходить для виробництва елів і лагерів, особливо таких як: Золотий, М'який, Блонд, Американський бурий, Барлівайн, Бурштиновий, Червоний, IPA, Альт, Пейлі, Лагер, ESB, Пільснер, Шварцбір і багато інших.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: 15-22 ° С. Якщо температурний режим буде нижче, активність залишиться досить високою.
ДОЗУВАННЯ. 0,5-1 г на 1 л сусла
ІНСТРУКЦІЯ. Ноттінгемські дріжджі висипте на поверхню сусла / стерильної води (t 30-35 ° С). Розрахунок 1:10. Залиште на 20-30 хв, після чого в наступні півгодини постійно помішуйте. Перед перенесенням в бродильний резервуар, обов'язково виміряйте температуру сусла. Вона повинна бути вище 20 °С.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному приміщенні при t до 10 °С. Рекомендуємо зберігати в заводській упаковці.