Дріжджі Danstar munich, 500 г
Для виробництва німецького пшеничного пива рекомендуємо купити дріжджі Данстар Мюніх (Danstar Munich). Це пивні дріжджі високого класу, які в основному використовуються для виробництва найкращих сортів пива.
Штам виготовлений в Баварії компанією lallemand способом розведення і сушки. Він не містять барвників, консервантів та інших штучних інгредієнтів. Саме в цьому і є цінність Danstar munich. Дріжджі навіть в домашніх умовах сприяють отриманню дуже смачного хмільного напою високої якості.
Особливості дріжджів Данстар Мюніх
- Штам забезпечує швидке і гарне зброджування (80-85%), яке при температурі від 17 °C закінчується протягом 4 днів;
- Сприяє утворенню в суслі ефірів;
- Забезпечує смаку і аромату приємні бананові відтінки;
- Йому властиве слабке випадання в осад.
Данстар Мюніх стійкі до спиртів, ефективні і зовсім невибагливі. Показують відмінну активність при температурі + 19 ... + 25 °С. При більш низьких температурах рекомендується збільшити об’єм штаму вдвічі.
ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для варіння пшеничного пива і елів.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: +15... + 20 °C
ДОЗУВАННЯ. 0,5-1 г на 1 л
ІНСТРУКЦІЯ. Пивні пшеничні дріжджі рівномірно розсипте по поверхні дистильованої води або сусла t 25-30 °C. Пропорція 1:10. Залиште на 15 хвилин. Наступних 20-30 хвилин акуратно перемішуйте. Потім залиште ще на 5 хвилин. Внесіть суспензію в бродильний резервуар.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці (до 8 °C) в герметично закритій упаковці. При більш високих температурах частково втрачають активність. Не використовуйте після закінчення терміну придатності.