• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Дріжджі Danstar Munich, 500 гр

Код товару: Р7000Е

Ціна
3 430 ₴
У наявності
Виробник:
Дивитися всі характеристики

Дріжджі Danstar munich, 500 г

Для виробництва німецького пшеничного пива рекомендуємо купити дріжджі Данстар Мюніх (Danstar Munich). Це пивні дріжджі високого класу, які в основному використовуються для виробництва найкращих сортів пива.

Штам виготовлений в Баварії компанією lallemand способом розведення і сушки. Він не містять барвників, консервантів та інших штучних інгредієнтів. Саме в цьому і є цінність Danstar munich. Дріжджі навіть в домашніх умовах сприяють отриманню дуже смачного хмільного напою високої якості.

Особливості дріжджів Данстар Мюніх

  • Штам забезпечує швидке і гарне зброджування (80-85%), яке при температурі від 17 °C закінчується протягом 4 днів;
  • Сприяє утворенню в суслі ефірів;
  • Забезпечує смаку і аромату приємні бананові відтінки;
  • Йому властиве слабке випадання в осад.

Данстар Мюніх стійкі до спиртів, ефективні і зовсім невибагливі. Показують відмінну активність при температурі + 19 ... + 25 °С. При більш низьких температурах рекомендується збільшити об’єм штаму вдвічі.

ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для варіння пшеничного пива і елів.

ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: +15... + 20 °C

ДОЗУВАННЯ. 0,5-1 г на 1 л

ІНСТРУКЦІЯ. Пивні пшеничні дріжджі рівномірно розсипте по поверхні дистильованої води або сусла t 25-30 °C. Пропорція 1:10. Залиште на 15 хвилин. Наступних 20-30 хвилин акуратно перемішуйте. Потім залиште ще на 5 хвилин. Внесіть суспензію в бродильний резервуар.

ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці (до 8 °C) в герметично закритій упаковці. При більш високих температурах частково втрачають активність. Не використовуйте після закінчення терміну придатності.

Характеристики
Характеристики
Вид дріжджів верхнього бродження (елеві)
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук